085-2736024 info@finance4sure.com

Finance4sure geeft grip op ..

› Financiële administratie

› Salarisadministratie

› Belastingzaken

Geeft grip op uw administratie

Financiële administratie ‹

Salarisadministratie ‹

Belastingzaken ‹

» Onze diensten » Belastingaangifte

Belastingen

Als ondernemer heeft u ook naar de Belastingdienst uw rechten en plichten. Finance4sure begeleidt u vanaf het startmoment van uw onderneming op al de zaken die met belastingen te maken hebben. U kunt uw aangifte inkomstenbelasting door ons laten verzorgen.

Daarnaast kunnen wij de aangifte zo nodig diepgaander met u bespreken. Ook kijken wij of er toeslagen waar u recht op zou hebben onbenut worden gelaten. In samenspraak met u kunnen wij uitzoeken of u recht heeft op bepaalde toeslagen. Ook op het gebied van andere belastingen (schenk- en erfbelasting), brengen wij de nodige ervaring en expertise mee.

Wij zijn op de hoogte van de laatste fiscale wet- en regelgeving. U kunt bij ons terecht voor de volgende belastingaangiften:

 

  • Inkomstenbelasting
  • Vennootschapsbelasting
  • Omzetbelasting
  • Loonbelasting
  • Dividendbelasting
  • Schenk en erfbelasting
  • Aanvragen van toeslagen
  • Bezwaar – en beroepschriften

Wij monitoren of de Belastingdienst de belastingaangiften die wij voor u hebben aangegeven correct afhandelt. Mocht u, of wij van mening zijn dat dit niet het geval is, dan zullen wij de correspondentie met de Belastingdienst voor u verzorgen. Dit omvat het aanvragen van uitstel of het opstellen van een bezwaar- en beroepschrift.

Onze missie & visie

We helpen u bij taken waar u de tijd liever niet aan besteedt. Zodat u kan doen wat u het liefste doet en u zich kunt focussen op wat er echt toe doet.

Wij doen uw administratie, belastingzaken en salarisverwerking en zorgen dat bruikbare informatie u inzicht geeft en helpt bij het bepalen van de juiste koers. Zodat we samen de gestelde doelen zullen bereiken.

We willen u als ondernemer helpen om uw doelen te realiseren. Omdat wij geloven in uw passie, kunde en ambitie.

Vrijblijvend gesprek

Op zoek naar een administratie- en belastingadvieskantoor met kwalitatief hoogwaardige dienstverlening en gaat voor resultaat?

Neem contact met ons op en dan bespreken we in een vrijblijvend gesprek wat u van ons kunt verwachten en waar wij u mee van dienst kunnen zijn.

"Write What You Know. That Should Leave You With A Lot Of Free Time"

Kom in contact met Finance4sure

Adres

Havenweg 22A
6603 AT Wijchen